Opsætning af filt

Opsætning af filt – professionelt arbejde udføres

​Hos FS Malerfirma er vi eksperter i opsætning af filt. Vi har mange års erfaring i branchen, og filtopsætning er en vores specialiteter. Vi udfører malerarbejde i Aarhus, Odder, Horsens og Skanderborg, og vi giver altid gerne råd samt et uforpligtende tilbud.

Vi klarer både store og mindre opgaver, og vi arbejder for såvel private kunder som for virksomheder og offentlige institutioner.

Jævn overflade med opsætning af filt
Noget af det karakteristiske ved opsætning af filt er, at filten skæres sammen, så der ikke bliver synlige samlinger. På den måde bliver det færdige resultat særligt glat og perfekt med en smuk ensartet overflade.

I lighed med tapet sættes filten op med tapetklister, men hvor tapet stødes sammen, skæres filten altså.

Hver metode kan have sin berettigelse, men ønsker man den mest ensartede og jævne overflade, er opsætning af filt den bedste løsning.

Filten beskytter væggen mod revner
En yderligere fordel ved opsætning af filt er, at filten reelt er en tynd hinde af glas, der egner sig glimrende til at støtte og skåne væggen. Filten holder sammen på underlaget og beskytter dermed væggen, så revner i pudset ikke opstår.

Ved opsætning af filt er det normalt nødvendigt at klargøre væggen forinden, så man er sikker på en helt glat og jævn overflade. Dermed får man også et virkelig flot og harmonisk resultat.

Kontakt os for information og tilbud på telefon 24 24 71 99 eller på e-mail: info@fs-malerfirma.dk.​