Malerservice

Vi tilbyder løbende malerservice af høj kvalitet

​Hos FS Malerfirma har vi altid fokus på at levere malerservice af bedste kvalitet. Vi sætter fokus på kvaliteten i vores arbejde, fordi vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, og fordi vi er sikre på, at vores kunder sætter pris på en gennemført opgave med et smukt resultat.

Vi har stor erfaring inden for mange områder af malerservice, og vi påtager os både store og mindre opgaver for såvel private som for erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi arbejder i hele området nær Aarhus, Horsens, Skanderborg og Odder.

Vi tilbyder vores faglige ekspertise
Med baggrund i vores store erfaring inden for malerservice kan vi bidrage med faglig ekspertise i forbindelse med mange typer af opgaver. Vi giver gerne rådgivning og fungerer som sparringspartner, hvad enten det gælder vedligeholdelse, renovering eller nybyggeri.

Vi arbejder lige godt inde som ude, og vi har stor viden om materialevalg, farvevalg og andre sider af malerfaget, som er vigtige grundpiller, når bygningen skal forskønnes og vedligeholdes.

Invester i din ejendom og benyt dig af vores malerservice
Generelt er malerservice en god investering for både private og erhvervskunder, fordi bygningerne nu engang skal vedligeholdes, også for at bygningen ikke taber i værdi.

Især for erhvervskunder kan den flotte facade bidrage til at skabe en bedre forretning, og netop her yder vi service af topkvalitet. Tag os med på råd og få det bedste ud af din bygning. Vi kommer gerne på besøg og giver et tilbud på malerservice.

Kontakt os på telefon 24 24 71 99 eller send os en mail på info@fs-malerfirma.dk for at lave en aftale.​