Facademaling

Maling af facade og andet professionelt malerarbejde

​Der er altid mindst to gode grunde til maling af facade, nemlig dels at forskønne bygningen, og dels at sørge for vedligeholdelsen. I det hele taget har malerfaget disse to grundlæggende sider af sit virke; at forskønne og vedligeholde.

Såvel mure som træværk skal have maling eller træbeskyttelse, og det gælder både vægge, vinduer, døre og så videre.

FS Malerfirma klarer maling af facade på langt de fleste bygninger, men vi påtager os tillige mange andre maleropgaver både inde og ude i Odder, Horsens og Skanderborg samt Aarhus.

En investering at male facaden
Når det gælder vedligeholdelse, er maling af facade simpelthen en god investering. Desuden har erhvervskunder i stor udstrækning gavn af at have en pæn front. FS Malerfirma klarer maling af facade for både private, for erhvervskunder og for offentlige institutioner.

Hvor enhver har glæde af en pæn bygning, er det for erhvervskunder ofte direkte nødvendigt at tage sig præsentabel ud. Derfor giver investering i bygningens vedligeholdelse dobbelt mening for erhvervskunder.

Tilbud på istandsættelse og maling af facade
Når det gælder maling af facade og anden vedligeholdelse og forskønnelse, så er vi de rette fagfolk.

Vi påtager os både store og mindre opgaver, og vi giver gerne tilbud på istandsættelse, også af større ejendomme. For eksempel kommer vi også på større landejendomme, hvor vi kan bidrage med ekspertise, når bygningerne skal sættes i stand.

Kontakt os gerne på telefon 24 24 71 99 eller e-mail info@fs-malerfirma.dk for information og for at lave aftale.