Erfaren maler med stor ekspertise

​FS Malerfirma tilbyder malerarbejde af bedste kvalitet og over en meget bred kam. Vores maler udfører både store og mindre opgaver i Odder, Horsens og Skanderborg samt Aarhus, og vi arbejder for såvel private som for erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vi er en professionel maler med solid erfaring, både gennem en lang periode som virksom maler og via varetagelsen af et stort antal meget forskellige maleropgaver. Vi har mere end 23 års erfaring og lægger stor vægt på overholdelse af aftaler og at levere kvalitetshåndværk med sans for detaljen.

Vi har altid kvaliteten i højsædet
Vi udfører malerarbejde både inde og ude, og vi har stor ekspertise inden for mange dele af vores fag. Vi sætter altid kvaliteten højest, fordi vi er stolte af vores fag, og fordi vi altid tilstræber tilfredse kunder.

Tillid
Vi er en maler, som du kan stole på. Vi holder altid vores aftaler, både om pris og tidsramme, og vi leverer altid et ordentligt stykke arbejde.

Som maler skræddersyer vi løsninger, der passer til dine ønsker og behov.​

​​Vi anvender produkter fra PP Mestermaling, som er et datterselskab til Flügger Group, da vi mener, at de sammen med kompetente fagfolk danner grundlaget for det gode malerarbejde.

​Kompetent maler og sparringspartner
Vi vedligeholder og renoverer eksisterende bygninger, og vi deltager ved nybyggeri som en kompetent sparringspartner, når der skal males og tapetseres. Forarbejdet er utroligt vigtigt for en maler for at kunne opnå det bedste resultat.

​For os har forarbejdet også at gøre med en ordentlig dialog med kunderne. Vi skal kunne snakke om tingene og blive enige om de bedste løsninger. Som maler lytter vi altid til vores kunder, bidrager med faglig ekspertise, og vi når i fællesskab frem til det bedste resultat.

​Kontakt os gerne på telefon 24 24 71 99 eller e-mail info@fs-malerfirma.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.